Tuinplanten kopen

Koop planten voor in de tuin bij de Kwekerij

Wil je tuinplanten kopen? Ben je op zoek naar die ene mooie kuipplant voor in de tuin? Of wil je gewoon eens wat rondsnuffelen tussen de vele tuinplanten, bloemen en bomen uit ons assortiment? Kom dan gerust eens langs bij Kwekerij Maasdijk. Je vindt ons in Beugen, nabij Boxmeer, Cuijk, Gennep, Venray en Nijmegen. Wij zijn een gespecialiseerde kweker van tuinplanten en bomen. Koop je planten voor in de tuin bij ons in de kwekerij, dan verzekeren wij je dat je pure, hoogwaardige kwaliteitsplanten in huis haalt. In ons brede aanbod vind je o.a.:

  • Tuinplanten en kuipplanten
  • Eenjarige tuinplanten
  • Vaste tuinplanten
  • Winterharde tuinplanten
  • Bomen, heesters en struiken
plantkopen1
plantkopen2

Koop tuinplanten met goede kwaliteit en lange levensduur

Bij Kwekerij Maasdijk kweken we alle planten, bloemen en bomen op locatie in Beugen. We verzorgen iedere tuinplant gedurende het hele groeitraject, namelijk van jonge plant af aan tot aan het moment dat deze is uitgegroeid tot volwaardige tuinplant. Op die manier zijn we verantwoordelijk voor het hele groeiproces, waardoor we de kwaliteit van onze planten te allen tijde kunnen borgen. Bij ons in de kwekerij maken we dan ook het verschil tussen een tuinplant die mooi staat en lang meegaat en een plant die je maar even in de tuin hebt. Dat komt o.a. doordat onze tuinplanten worden gekweekt in onze eigen, speciaal ontwikkelde potgrond.

Koop je tuinplanten bij Kwekerij Maasdijk, dan koop je goede tuinplanten met een lange levensduur waar je verder weinig omkijken naar hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je tuinplant op tijd water geven. En vergeet vooral niet te genieten van je mooie planten in de tuin! Bij Kwekerij Maasdijk koop je:

  • Tuinplanten van goede kwaliteit
  • Planten voor in de tuin met een lange levensduur
  • Tuinplanten die je enkel water hoeft geven

Tuinplanten in Nijmegen, Venray, Cuijk, Gennep of Boxmeer

Koop je tuinplanten van de kwekerij, dan koop je tuinplanten van kwaliteit. Wil je een tuinplant kopen of ben je benieuwd naar ons brede assortiment planten, bomen, bloemen, heesters en struiken? Kom dan snel langs bij Kwekerij Maasdijk in Beugen, in de buurt van Nijmegen, Venray, Cuijk, Gennep en Boxmeer. Wij staan graag voor u klaar!

Wil je een plant voor in de tuin kopen, maar wil je graag eerst wat informatie ontvangen? Of heb je een andere vraag of suggestie? Neem dan gerust contact op met onze Kwekerij. Dat kan per telefoon of door te klikken op onderstaande button. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

plantkopen3